Na stołach znajdą się specjały kuchni myśliwskiej przygotowane przez Szefa Kuchni Hotelu Gościniec – Horyzont Panią Dorotę Jastrzębską
Oprawę muzyczną zapewni zespół Zespół Muzyczny Free-Band
Podczas balu wystawiona będzie FOTOBUDKA
Kulinarna atrakcja wieczoru to pieczeń z cielaka jelenia
Celem balu jest nie tylko dobra zabawa i wspólne myśliwskie biesiadowanie, ale przede wszystkim wsparcie Hospicjum Dobrego Samarytanina w Lublinie.
Przed balem zostanie przeprowadzona zbiórka słodyczy, które będą przekazane dzieciom z Domu Dziecka w Gałęzowie.
Koszt biletu wynosi 165 złotych od osoby
Zapisy poprzez dokonanie wpłaty na konto:
Numer konta bankowego ZO PZŁ w Lublinie:
83 1240 5497 1111 0000 5004 8209
z dopiskiem imienia i nazwiska uczestnika
Kontakt pod numerem tel.: 81 516 14 80
lub za pośrednictwem poczty elektronicznej:
zo.lublin@pzlow.pl
Dla uczestników balu istnieje możliwość zamówienia noclegu w Gościńcu Horyzont w promocyjnych cenach.
Starter: Foie gras z grzanką i żurawiną
Zupa: Rosół z gęsi z kołdunami z sarny
Pieczony udziec z dzika w sosie z podgrzybków z puree porowo-ziemniaczanym i konfiturą z czerwonej kapusty
Schab po warszawsku z musem jajeczno - chrzanowym
Boczek faszerowany podgrzybkami
Rolada z kaczki ze śliwką
Roladki naleśnikowe z musem serowym i warzywami
Śledz w kilku odsłonach
Kolorowe sałaty z prażonymi pestkami słonecznika, suszonymi pomidorami, mozzarellą, skropione pesto.
Szpinakowa z boczkiem, serem pleśniowym i granatem z kremem balsamicznym
Sałatka z selera z kurczakiem i orzechami
Dipy, pikle, pieczywo mieszane
Pieczone medaliony z indyka na musie marchewkowo - ziemniaczanym z sosem koperkowym i bukietem warzyw
Pierogi z farszem z dzika
Bigos myśliwski
Barszczyk czerwony z pasztecikiem
ze słodkimi wypiekami i kompozycją owocową
zimne i gorące
0,5l. wódki czystej premium /para
DO POBRANIA - MENU W WERSJI PDF