POLSKI ZWIĄZEK ŁOWIECKI

ZARZĄD OKRĘGOWY W LUBLINIE




KOMUNIKATY ZARZĄDU OKRĘGOWEGO i ZARZĄDU GŁÓWNEGO




LUTY 2020 V Charytatywny Bal Lubelskiego Towarzystwa Myśliwskiego KOMUNIKATY

Zarząd Okręgowy PZŁ w Lublinie oraz Lubelskie Towarzystwo Myśliwskie
mają zaszczyt zaprosić na

V Charytatywny Bal Lubelskiego Towarzystwa Myśliwskiego

15 lutego 2020 roku o godz. 19.00
w Hotelu Gościniec Horyzont w Trojaczkowicach koło Lublina


Na stołach znajdą się specjały kuchni myśliwskiej przygotowane przez Szefa Kuchni Hotelu Gościniec – Horyzont Panią Dorotę Jastrzębską

Oprawę muzyczną zapewni zespół Zespół Muzyczny Free-Band

Podczas balu wystawiona będzie FOTOBUDKA

Kulinarna atrakcja wieczoru to pieczeń z cielaka jelenia


Celem balu jest nie tylko dobra zabawa i wspólne myśliwskie biesiadowanie, ale przede wszystkim wsparcie Hospicjum Dobrego Samarytanina w Lublinie.

Przed balem zostanie przeprowadzona zbiórka słodyczy, które będą przekazane dzieciom z Domu Dziecka w Gałęzowie.


Koszt biletu wynosi 165 złotych od osoby
Zapisy poprzez dokonanie wpłaty na konto:
Numer konta bankowego ZO PZŁ w Lublinie:
83 1240 5497 1111 0000 5004 8209
z dopiskiem imienia i nazwiska uczestnika


Kontakt pod numerem tel.: 81 516 14 80
lub za pośrednictwem poczty elektronicznej:
zo.lublin@pzlow.pl


Dla uczestników balu istnieje możliwość zamówienia noclegu w Gościńcu Horyzont w promocyjnych cenach.


MENU NA BAL 15.02.2020

HOTEL GOŚCINIEC HORYZONT godz. 19,00


Starter: Foie gras z grzanką i żurawiną
Zupa: Rosół z gęsi z kołdunami z sarny

Główne danie

Pieczony udziec z dzika w sosie z podgrzybków z puree porowo-ziemniaczanym i konfiturą z czerwonej kapusty

Przekąski zimne

Schab po warszawsku z musem jajeczno - chrzanowym
Boczek faszerowany podgrzybkami
Rolada z kaczki ze śliwką
Roladki naleśnikowe z musem serowym i warzywami
Śledz w kilku odsłonach

Sałatki

Kolorowe sałaty z prażonymi pestkami słonecznika, suszonymi pomidorami, mozzarellą, skropione pesto.
Szpinakowa z boczkiem, serem pleśniowym i granatem z kremem balsamicznym
Sałatka z selera z kurczakiem i orzechami

dodatki

Dipy, pikle, pieczywo mieszane

Przekąski gorące
Kulinarna atrakcja wieczoru - pieczone cielaki jelenia

Pieczone medaliony z indyka na musie marchewkowo - ziemniaczanym z sosem koperkowym i bukietem warzyw
Pierogi z farszem z dzika
Bigos myśliwski
Barszczyk czerwony z pasztecikiem

STÓŁ MYŚLIWSKI Z DZICZYZNĄ

STÓŁ STAROPOLSKI

STÓŁ RYBNY

BUFET deserowy

ze słodkimi wypiekami i kompozycją owocową

Napoje

zimne i gorące

Alkohol

0,5l. wódki czystej premium /para


DO POBRANIA - MENU W WERSJI PDF





KOMUNIKATY ZWIĄZANE Z ASF




facebook